Allegro vzw is een koepelorganisatie voor niet-commerciŽle
single- en alleenstaanden verenigingen.
   Startpagina Allegro vzw
 
Menu Organisaties
Onze doelstellingen
Hoe lid worden
Overzicht verenigingen
Activiteiten Allegro
Activiteiten verenigingen
Algemene informatie
Archief
Nuttige adressen
FAQ
Medewerkers Allegro
Contacteer ons
Domein voor leden
Home
 
 
 
 Printbare INFO-FOLDER voor singles
INFO-FOLDER
 
 
 Actualiteit rond Singles / Alleenstaanden. Terug
 
 
 
 
 
 Single in Europa
 
   
Onderzocht door Parship:
Binnen dit en twee jaar zijn ze van 't straat, zo schat het gros van de Europese singles zichzelf in. Een grote enquÍte kroop met 6.000 singles tussen de lakens en vroeg precies hoe gelukkig ze zijn.
The future is bright!
46% van de ondervraagde singles blijkt heel tevreden met zijn/haar leventje te zijn. Vooral Nederlanders, Belgen en Zweden genieten van hun vrijheid. In de UK en in Duitsland lopen ze net iets minder vrolijk. Bovendien blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn dan mannen. De meesten hebben geen zin om te wachten tot hun geluk in de vorm van een prins(es) op een wit paard langskomt en zorgen ervoor dat ze zelf een boeiend leven hebben. Niets om over te klagen, dus!
Op zoek naar Mr. Right
Je mag dan wel gelukkig zijn als single, iemand erbij is ook leuk. De meeste singles (40%) gaat via het internet op zoek naar een partner. Uitgaan (33%) en vrienden (26%) blijken ook nog wel de kansen te verhogen. De Zweden en de Zwitsers zijn het meest actief online maar in BelgiŽ ging toch ook 34% het afgelopen jaar via een datingsite op zoek naar Mr. Right.
Het droomkoppel
Johnny Depp en Vanessa Paradis, dat is voor de meeste singles hťt voorbeeld van een gelukkig koppel. Jean-Marie en Carmen Pfaff doen het ook niet slecht maar niemand wil ruilen met David en Victoria Beckham. Toch niet als koppel, tenminst.
Bron
Parship.be
Website : http://www.parship.be
 
   
 
       
 
 © Allegro vzw - Startpunt voor singles en verenigingen in Vlaanderen