Wij doen uiteraard ons best om alle eventuele vragen die u heeft zo spoedig mogelijk te beantwoorden. We ontvangen regelmatig dezelfde vragen. Daarom vragen we u eerst onderstaande vragen door te nemen alvorens u besluit zelf uw vraag in te dienen.

Is Allegro vzw een vereniging voor singles en vrijgezellen?

Nee, Allegro vzw is een koepelorganisatie voor niet-commerciële verenigingen voor singles en alleenstaanden. Wij trachten de krachten te bundelen om efficiënter de belangen van alleenstaanden/singles te verdedigen.

Kan ik deelnemen aan de activiteiten ingericht door Allegro?

Ja, als u vrijgezel of single bent. Deelnemen kan steeds bij wijze van kennismaking. Indien u meermaals wenst deel te nemen wordt verwacht dat u lid wordt van een van de aangesloten verenigingen.

Moet ik lid worden van een vereniging om aan een activiteit te kunnen deelnemen?

Om je de gelegenheid te geven nader kennis te maken met de vereniging passen de verenigingen verschillende regels toe ( informeer je vooraf ). Zo kan men bijvoorbeeld één of enkele malen deelnemen aan een activiteit alvorens lid te worden. Sommige verenigingen zullen hiervoor een beperkte ( extra ) vergoeding vragen of de tijdsduur beperken of andere beperkingen opleggen ( proeflidgeld, … ). Veelal is men als niet-lid niet verzekerd tijdens de activiteiten.

Hoe bekom ik informatie zonder e-mail adres?

U geeft in de rubriek “Contacteer ons” naam en adres en de gevraagde info op. U ontvangt het antwoord samen met een stortingsformulier voor 2 Euro administratie onkosten.