Doel en leeftijdsgroep:

Een niet-commercieel ontmoetingsforum bieden aan singles en éénoudergezinnen. Doelgroep tussen 30 en 50 j. maar geen leeftijdsgrens.

De vereniging is voornamelijk actief in:

Brussel Rand & Vlaams-Brabant.

Voornaamste activiteiten:

Wandelingen, tentoonstellingen, stadsbezoeken, film, toneel, cultuur, sport en vele andere facetten komen aan bod, jaarlijkse BBQ, fuif en eindejaarsfeest, praatcafé elke woensdagavond van 20.20h tot 23.23h in eigen lokaal in de Grotewinkellaan 106 te Strombeek-Bever.

Lidgeld:

€ 30,00 / jaar

Algemene informatie:

Ari-Vee is een organisatie voor alleenstaanden (onder welke vorm dan ook) die het mogelijk maakt ieder zijn sociale contacten te verruimen door middel van een praatcafé en een aanbod van activiteiten. De meest voor de handliggende manier om kennis te maken is mee te doen aan één van onze activiteiten. Je mag natuurlijk ook altijd komen naar ons praatcafé elke woensdagavond van 20.20h tot 23.23h in eigen lokaal in de Grotewinkellaan 106 te Strombeek-Bever. Hier vind je dan info aan het prikbord over activiteiten waarop je je dan kan inschrijven. Onze activiteiten zijn een middel om mensen samen te brengen. We achten het ook veel belangrijker dat men zich bij ons góed kan voelen dan een maximaal aantal leden na te streven. De activiteitenkalender wordt samengesteld aan de hand van voorstellen van de leden.